Om oss

REHABHUSET GYM

Välkommen till Tomelillas största och modernaste träningsanläggning med spännande träningsredskap och maskiner. Vi finns på Industrigatan 8, där vi bedriver friskvård för allmänheten. Vi erbjuder även företagslösningar. Visa karta.

Rehabhuset Gym bedriver också en rehabiliteringsverksamhet. Du kan vända dig till våra leg fysioterapeuter / sjukgymnaster och leg arbetsterapeuter med eller utan remiss.

Rehabhuset Gym erbjuder även massage, kostrådgivning och tobaksavvänjning. Läs mer under respektive flik för mer information om t. ex intressanta paketlösningar.

 

Leg. Sjukgymnaster har sedan januari 2014 yrkestiteln leg. Fysioterapeuter efter ett beslut i riksdagen. Skälen till namnbytet är att titeln bättre speglar vad yrkeskåren arbetar med samt att den internationella och vetenskapliga benämningen redan är fysioterapi. Titeln är lagskyddad.

Hälsovalet: Alla patienter är välkomna till oss på Rehabhuset oavsett var du är listad. Vi samarbetar med Nova klinikerna, samt lokal läkarmottagningar..